Meiden van C2 veroveren de titel

LDODK/Rinsma Modeplein C2 won zaterdag in de stromende regen in De Knipe met 5-1 van Kinea/Udiros C1. De overwinning betekende het (gedeelde) kampioenschap.

Het is tijd om de zaal in te gaan. Dat bleek zaterdagochtend ook al bij de uitgestelde wedstrijd tussen de C2 en Kinea/Udiros C1. Langs de kant veel paraplu’s. Op het steeds gladder worden veld zestien korfballende meiden.

In Gorredijk was Kinea/Udiros met 4-2 te sterk gebleken. Om nog op gelijke hoogte te komen en dus het kampioenschap te kunnen delen moest LDODK winnen. De thuisploeg kwam met 1-0 op voorsprong, maar LDODK had goede kansen om langszij te komen. In de loop van de eerste helft gebeurde dat ook. In de tweede helft drukte LDODK door om uit te lopen naar een 5-1 overwinning.

Spelers en begeleiding: GEFELICITEERD!